Január 15-én lesz három éve, hogy a honlapom legelső változata elérhetővé vált a nagyvilág számára. Visszagondolva erre a három évre meglep, mennyi minden történt az Orionnal kapcsolatban ez idő alatt. A nóva felfénylett, tündökölt, és mára újra csak egy kis csillag az égen. Ez az évforduló alkalmasnak látszik arra, hogy a fórum működését berekesszem.

A honlap egyelőre nem szűnik meg, és a fórumot is csupán befagyasztom. Az eddigi hozzászólások, éppen mert büszkeséggel tölt el, mennyi érdekességet sikerült itt elmesélnünk a többieknek, továbbra is olvashatóak maradnak. Nyilvános hozzászólást azonban 15-én fogadok utoljára. Ijedségre viszont semmi okunk, mivel a Törzsasztal automata fóruma a jövőben is működik. Jócskán megcsappant az érdeklődők száma, ahogy az Orion rövid divatja elmúlt, és nincs értelme két mozdulatlan fórumot fenntartani a számára, a Törzsasztal éjjel-nappal a rendelkezésünkre fog állni, ha mégis mondandónk akad egymás számára. Ha három éve meglett volna egy ahhoz hasonló fórum lehetősége, eleve ott nyitottam volna témát a film kedvelőinek.

Az a félelem sem igazolódott be, hogy a Törzsasztalon ellenőrizetlenül fognak ránk zúdulni a primitív, poénkodó, semmitmondó üzenetek. Ezért remélem, velem tartotok. És ott végre tőlem függetlenül, a nap bármely szakában üzeneteket válthat bárki, egyidejűleg több szálon is. Azt a helyet mi nyitottuk, aggodalom nélkül birtokba vehetjük hát a saját kedvünkre. Nem zárul le tehát semmilyen szakasz, csak a további beszélgetést a másik szobában folytatjuk.

Üdv mindenkinek.





*******************************************
Orion-fórum, 2006.01.12.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html