Annyiszor leírtam már e helyt, hogy Robert Sheckleyt tartom számon mint "kedvenc íróm"-at, úgyhogy most szomorú feladatom, hogy a halálhírét is rögzítsem itt.

Csak most tudtam meg, hogy már tíz napja elhunyt (kórházban, fél éve szerzett betegségben, pontosabban hosszabb ideje romló egészségi állapota következtében), s ráadásul arról is csak most, a neten a reakciókat keresve akadtam rá az információra, miszerint tavaly Magyarországon járt... Eddig arra gondoltam, bárcsak megadatna, hogy valaha is találkozhassak vele - hát erről most kétszeresen is lemaradtam... fájdalom, immár végleg.

(Megjegyzem, a kedvenc rendezőmnek nevezett Terry Gilliammel sem jártam jobban annyiból, hogy pár hete Pesten járt, én meg akkor tudtam meg, mikor már indult haza - ha ki is tudtam volna küzdeni valahogy, hogy találkozhassak vele, már késő volt. De, remélem, esetében még kínál esélyt az élet.)

Hadd ragadjam meg az alkalmat, tekintve hogy bizonytalan, mikor kerül ki a beírásom, illetve melyiktek mikor nézi meg a site-on, hogy Boldog Karácsonyt kívánjak!

Üdv, Attila



*******************************************
Orion-fórum, 2005.12.20.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html