Mihály, köszönöm az Orion-sátort illető utánakérdezést és a tájékoztatást; az Orion csillaga sem ragyoghat örökké fényesen. Szerencsére a mai technika már nem engedi meg, hogy végleg eltűnjön a film a világunkból, legfeljebb civilizációnkkal egyidejűleg. Akkor pedig az Orion legyen a legnagyobb gondunk.

Más: a feleségem - mert a családban ő a sasszem - még a kedd esti sci-fi sorozat hajdani reklámozásakor észrevette, hogy talán egyedül Az Androméda-törzsből nem mutattak egyetlen kockát sem. Remélem, ettől még bemutatják, nem csak a címével akarnak nézőket fogni, mert leginkább ezt szeretném újra látni.

Holnap, azaz kedd este, ha sem büntetést nem kapnak, sem Zalatnai elítélt újabb izgalmas élményeivel nem lepnek meg bennünket az RTL Klubon, fél tizenegykor elkezdhetjük nézni a Moon 44 című filmet. Lehet, hogy 23:10-ig elegünk is lesz belőle, és ekkor átkapcsolhatunk az m2-re, ahol a Záróra című beszélgetős műsor kezdődik, a következő megadott címmel: "A jövő is a régi? - retro korszakban a sci-fi". Sokban ne reménykedjünk, de talán nem árt belenézni kicsit.





*******************************************
Orion-fórum, 2005.08.01.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html