Üdv!

Tegnap megtudtam Motyótól, hogy két hozzászólása sem érkezett meg a fórumra, pontosabban hozzám, és több olyan magánlevél is volt, amely végleg eltévedt a gépeinket összekötő féreglyukakban. Az elveszett hozzászólásokat újra megkaptam, pótlólag közlöm őket. Ma egész nap próbáltam a FreeStart ügyfélszolgálatával beszélni,hogy megtudakoljam, mit tudnak lehetséges magyarázatként elsorolni, de még este kilenckor is azt mondta az automatájuk, hogy jelenleg minden emberük foglalt. Zsúfolt életük lehet, szegénykéknek.

Szóval egyelőre nem tudom, mi volt, vagy ezentúl mi lesz a leveleinkkel. Ha másik helyet találok a postafióknak, tudatni fogom veletek. Addig pedig hadd mondjam el a következőket.

A fiókomat késő éjjelente szoktam megnézni, egy héten legalább öt-hat alkalommal. Ha a fórumra érkezik valami, azt vagy kiteszem, vagy ha valami probléma van vele, akkor a küldőt magánlevélben megkeresem. Az eltelt közel két és fél év alatt összesen talán két olyan üzenet érkezett a fórumra, amelyet érdemes volt szó nélkül elfelejtenem; veletek, akik még mindig idejártok, még véletlenül sem tennék ilyesmit. Ha tehát, mondjuk, két nap múlva sem a fórumon nem látod, amit küldtél, sem üzenetet nem kaptál tőlem, akkor vagy elfelejtve fekszem valahol, vagy nem érkezett meg a küldeményed. A két lehetőség közül segíthet választani, ha elküldesz még egy levelet, nem sértődhetek meg érte. Magánlevelekre nem mindig van az embernek oka válaszolni, ha éppen befejeződik egy párbeszéd, de egyéb esetekben pár napon belül szintén hallanod kell rólam.

Kérem, hogy ha valaki még hasonló elveszett üzenetre gyanakszik, az küldje el nekem ismét. Az sajnos nem megoldás, hogy állandóan ide-oda küldözgetjük a visszaigazolásokat, meg a visszaigazolások visszaigazolásait, a "kommunikáció századában" ennél többet várhatnánk. Remélem, nem kell újra feltalálnunk a szemafort vagy a postagalambot. Bizakodjunk.





*******************************************
Orion-fórum, 2005.05.10.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html