Attila, a Délidő valamikor a 80-as évek második felében látható volt a magyar tévében, de az már jó rég volt. Nem gondolnám, hogy DVD-n ez a film még olyan drága. Persze a DVD-k ára csak ritkán érezhető reálisnak, tapasztaljuk gyakran.

Köszönöm a jelzést az Orion "díszdobozos" verziójáról, találtam is pár helyet, ahol már kínálják, megrendelésre. A sorozat-oldal alján megtalálhatja, akit érdekel. A felirat ügyében egyetértünk; bár szerintem kissé több munkát jelentett volna, mint amennyit te kalkuláltál, de attól még megcsinálhatták volna, ha már a kezükben van az új fordítás szövege. Legalább a díszdobozos kiadásban. Remélem, nem csak egy "még díszebb" kiadásra tartogatják.

Egy a fórumról eddig még nem ismert kollégánk magánlevélben javasolta a széplaki Orion Bár sorsának felderítését, többek között. E pillanatban annyit tudok, hogy a bár a Magyar Újságírók Országos Szövetsége tulajdonában van (most már emlékszem, hogy a MÚOSZ már régen is tulajdonosa vagy ennek szocialista megfelelője volt a bárnak és a mellette levő üdülőnek), de a szövetség súlyos pénzgondjai miatt zárva van, a jövője bizonytalan.





*******************************************
Orion-fórum, 2005.03.07.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html