Kozmikus jo estet! :) vegre lattam a filmet :)

Stilszeruen anyuval mentunk el megnezni, o meselt nekem eloszor az Orionrol.
Jol szorakoztunk, de szerinte a film leginkabb azoknak jo, akik lattak a sorozatot. Persze o is latta, igy tan nehezebb elvonatkoztatni ;)

Eszreveheto modon probaltak kivagdosni azokat az utalasokat, amik olyan dolgokra vonatkoznak, amik a filmbe nem kerultek bele. De azert maradt belolul egypar.
Talan tenyleg segit, hogy ismerem a sorozatot, igy persze akarva-akaratlanul is eszrevettem, hogy egy-egy jelenet nem itt vagy ott szerepel eredetileg, es azt is tudtam, hogy hol.

A zenerol: olyan volt, mintha Tamara kapott volna sajat zenei kiseretet, szerintem ez folosleges volt, es valahogy nem igazan illett stilusban se a filmhez.
Emlekszem, olvastam, a nemetek nagyon kritizaltak, hogy a hang feltuningolasa miatt egyszer McLane tul hangosan nyel. Nyelt parszor :) de a szinkron miatt hozzanyultak kicsit a hangokhoz, egyik nyelese se volt olyan hangos :)
Cliff McLane-t azert nemcsak izzadni lattuk a filmben, egyszer, egesz pontosan ketszer papucsban uldogelt otthon :) (tenyleg jo volt nagyban latni a kepet, apro reszleteket nem lehet eszrevenni a teveben)

Amikor eloszor hallottam a filmrol, kisse meglepodtem, hogy uj jeleneteket is beleraktak. Vegul is nem volt rossz az a hirado (a nemeteknel a cime is poenos).
Persze az lenne az igazi, ha az is 66-os lenne (tudom, hogy ez lehetetlen), hogy akkor mit gondoltak, milyen lesz majd a tavoli jovoben a hirado. Mert igy a hirado stilusat tekintve nagyon mai. A jovoben se tudjuk kikerulni a reklamokat?
Bar az nagy poen, hogy negyezer csatornaja van, es estenkent megis csak a halakat bamulja? :) (a Duna TV-rol eltuntek a halak :( ;) )

Erdemes a stabot is vegigvarni (bar ahhoz nemetul is erteni kell...)

Sajnos nem voltunk sokan (ki megy karacsony kornyeken moziba?)
De voltak olyanok, akik akkorakat tudtak nevetni :)

Ha valaki epp Dunaujvarosban jar, szombattol szerdaig (dec. 25-29.) este 6-kor beugorhat a kamaraba :) Meg ugy vettem eszre, Bp-en is lesz megint, a Bemben.

Orion-fórum, 2004.12.23.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html