Pali képregényéről feladtam a kérdést (ld. 04.12.06), hogy hány javítás található benne. 7-én Mihály adott egy tippet, szerinte összesen 12 képben történt változás. Más tippet magáncsatornán sem kaptam, pedig azt hittem volna, hogy nagyobb harc indul azért, hogy a győztes nyílt színen McLane parancsnoknak szólíttassék, még ha csak egy hétig is.

Eltelt egy hét, eredményt hirdetek. Győztes nincs. Javítás látható 18 rajzon (összesen 27 különféle jellegű dolgon, hogy az eredeti kérdésnél maradjak), 6 szövegen, összesen 22 képen, és ebbe nem számítottam bele a 4. és 5. részek bal szélének kiegészítését. Bizony ám.

A 27. képen Mihály által említett elmaradt javítást illetően én csak annyit veszek észre, hogy a háttérben levő építmény, amelynek a lépcsőin a két alak lejön, inkább a 2001 Discoveryjére hasonlít, mintsem az Orionra, amelynek pedig itt szerintem lennie kéne. De az egészet átrajzolni tényleg nem lett volna értelme, Pali így is elszórakozhatott vele egy jó ideig. Hozsánna a művésznek.

Orion-fórum, 2004.12.15.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html