Én sokat filóztam azóta, hogyan lehetett volna több embert odacsalni a bulira. Ha azok az nejlonburkolatú hölgyikék nem értek volna rá, egy-két önkéntest orionos szórólapokkal vagy egy plakáttal a kezükben körbejárattam volna az alsóbb szinteken, nem került volna az semmibe. Vagy osztogathattak volna egy kérdőívet néhány primitív kérdéssel az Orionról, és csak rá kellett volna írni a lapra, hogy a gyűjtőláda a legfelső emeleten az Orion-bulin található. Az a táncos koma igyekezett ugyan hangos jó szóval felhívni magára a figyelmet, de az üzletek előtt az már nem is volt hallható, kipróbáltam. De a helyszínre is kitehettek volna egy-két fényképet a filmből, egy sor plakátot, vagy bármit. A filmmúzeumos lányok marhára csinosak, de a hírveréshez nem konyítanak.
Gyula: Mi lenne, ha az oldaladon folyna egy társasjátékparti? Minden nap egy lépés? Jelszóval beléphetnek a játékosok és dobhatnak, és megadhatják a lépés irányát. Hogy tetszik?
Motyó: az eltúlzott filmzenével nagyon igazad van, én tévén is láttam, és ott volt olyan, hogy a zenétől nem lehetett hallani a szöveget. Egyszer-egyszer jól csinálták, de néhányszor nem. A sok.1 hangnormának az tud lenni az egyik előnye, hogy egy-egy hangszórót el is lehet némítani, vagy éppen közelebb lehet tenni, persze nem ezért találták ki.
Jó volt találkozni veletek! :))) Halihó!
K-bel
Orion-fórum, 2004.12.01.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html