Udv'
Timar Ritanak igaza van; megneztem, es az en DVD-men [a film nemet kiadasan] valoban szerepel a 'Producer's Cut'. Ezt en eddig nem vettem eszre, ugyanakkor most az megzavart, hogy az Amazon.de honlapjan a film DVD-jenel [tehat ami nekem megvan] ezt nem tuntettek fel, csak a diszdobozos kiadas dobozaba rakott DVD-hez irtak oda, hogy: "Producer's Cut". Ezert hittem, hogy egy masik kiadasrol van szo - szoval tevedtem, es igy bocsanatot kerek azert, hogy feleslegesen farasztottalak ezzel a temaval.
Igy az uzleti fogasra vonatkozo epes megjegyzesem is [jobbara] targytalan. Azonban az valoban igaz, hogy - itt, legalabbis - egymast erik ugyanannak a filmnek kulonfele DVD kiadasai, sokszor mindossze egy-masfel eves kulonbseggel megjelentetve. A kiadok kapzsisagat szepen mutatja az, amikor az uj filmek "rendes" DVD kiadasa me'g meg sem melegedett a polcon, maris koveti ezt egy "rendezoi vagas", majd amikor mar ezt mindenki megvette, akkor egy masik, amin "eddig-sohesem-latott-jelenetek" csabitjak a delikvenst ujabb penzkoltesre - es a ficko meg orulhet, hogy ehhez kepest csak ket evvel kesobb adjak ki "na-most-mar-tenyleg-a-legjobb-technikaval-felujitott" valtozatot.
A "bennfentes" jelzot egyebkent nem szantam trefanak (csak a biztonsag kedveert: meg kevesbe gunynak)... es meg egyszer: bocs'
Pali
Orion-fórum, 2004.11.20.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html