Utolsó figyelmeztetés: akinek van még olyan ötlete az Orion-bulira, amit még nem küldött el sem nekem, sem a Filmmúzeumnak, azt kérem, ne halogassa tovább, "avagy őrizze titkát a sírig", mert a tervezés ideje mindjárt lejár. Kicsit sajnálom, hogy kevesebben szálltak be a játékba eddig, mint azt hittem; arra számítottam, hogy nem fogom majd győzni továbbítani a sok elborult vagy találékony ötletet. Ám a premier és a buli közeledik. És tekintettel arra, hogy egy kezünkön is könnyedén összeszámolhatjuk az Orion történetében itthon történt eseményeket az elmúlt majd harminchét évben, szerintem kár volna kihagyni ezt a mutatványt. Én ott leszek, és remélhetőleg közületek is sokan. Regényes kedvemben az is eszembe jutott, hogy ha valaki javasolni tud egy diszkrét, mindenki által követhető megkülönböztető jelzést, akkor akár még izgalmas móka is lehet fórumbeli ismerőst találni a segítségével az ismeretlenek és "avatatlanok" tömegében.  ******************************************* Orion-fórum, 2004.10.19. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html