Pali, az általad említett filmekhez néhány megjegyzés: A Solarist vagy harminc éve láttam a tv-ben. Talán mert fiatalabb voltam, nagyon vontatottnak éreztem - szívesen megnézném újra. Szovjet fantasztikus filmet - eddig - egy jót láttam, Pirx kapitány egyik történetét, melyet mi magyarok is megfilmesítettünk. A történet emberek közé vegyített robotokról szólt, de Pirxnek nem árulták el, ki a robot és ki az ember. Időgép, Világok háborúja - egyiket sem láttam, nem is emlékszem, hogy a tv leadta volna. Majmok bolygója - kiváló alkotás, de csak az első rész, a többi öt csapnivaló. Mars mentőakció - nem olvastam a kritikákat, helyette megnéztem a filmet, de nem voltam elájulva tőle. Viszont néhány nap múlva vetítették a Vörös bolygót és ezt a filmet nem töröltem le. Remélem, láttad (láttátok) "A hármas számú űrbázis "-t. Sem a Te, sem a Gyula által felsorolt filmek listájában nincs benne ez a mű, pedig szerintem az egyik legkitűnőbb sci-fi alkotás. Mi a véleményed (véleményetek) róla? Mihály ******************************************* Orion-fórum, 2004.10.18. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html