Október 5-i felhívásomra már kaptam válaszokat, ötleteket, ezeket nagyon köszönöm. Továbbra is minden ötlet jól jöhet, kérlek benneteket, pár napig még ne feledkezzetek meg róla, írogassatok cédulákat, aztán jöhet. A Filmmúzeumtól, nevesen a buli egyik fő szervezőjétől, Timár Ritától azt a kiegészítést kaptam, hogy nemcsak rendezvényekre, hanem árusítható vagy ajándékozható emléktárgyakra, orionos szóróajándékokra is szívesen fogadnak még ötleteket, habár az elkészíttetésükhöz nehézebb vállalkozót találni, mint azt képzelhetnénk. Örömmel fogadnának jelentkezőt a tárgyak, dekorációs elemek elkészítésében való segédkezésre is. A sorozat DVD-kiadásának hírére többen is izgatottan kérdezték, hogy a régi hang is rajta lesz-e. A jelenlegi állás szerint NEM, mert nincs meg mind, és az is rossz minőségben. Egyébként is elég közel van már a megjelenés, szerintem technikailag sem volna lehetséges most szerkesztgetni a hangot. De lássátok be, új szinkron készült, a kiadó nyilván ezt akarja felhasználni. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még előállnak egyszer a régi hangot is tartalmazó változattal, rajongóknak, gyűjtőknek, de erről még nem esett szó. Ez szerintem nem lehet akadálya a DVD-változat élvezetének.  ******************************************* Orion-fórum, 2004.10.08. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html