Feleim! Többször is esett szó arról, hogy lanyha a fórum forgalma, kevés az újonság, pang az üzlet. Ennek ezennel vége, ha ti is úgy akarjátok, legalábbis egy ideig. Tele vagyok hírekkel. !!!!! Először is: az Orion-film magyar premierje november 25-én, csütörtökön várható, néhány budapesti moziban, de vagy ezzel egyidőben, vagy kevéssel később vidéki nagyvárosokban is. A premierrel kapcsolatos összejöveteleken az egész eseménysorozat rendezője, a Filmmúzeum Tv tervei szerint vendégül láthatjuk személyesen McLane parancsnokot és Tamarát. Tervben szerepelnek "Orion-party"-k is több nagyvárosban video DJ-kkel. November 27-én, szombaton Budapesten, a MOM moziban egy egész napos Orion - Sci-fi rendezvény lesz, ahol orionos emléktárgyak is megvásárolhatók lesznek. !!!!! Most még csak ennyit tudok, de ha minden jól megy, folyamatosan egyre többet fogok tudni mondani, bár a lényeg elhangzott. Természetesen nemcsak itt, hanem a honlapon is hamarosan fel fogom tüntetni az új híreket. De most kérem, hogy jól figyeljetek. A Filmmúzeum megkért engem, hogy segítsek nekik, a ti segítségetekkel. Ötleteket kérnek tőlünk arra, hogy azon a szombati murin miféle eseményekkel, produkciókkal, mutatványokkal álljanak elő, hogy a premiert meg- ünneplendő elszórakoztassák a MOM-ba látogató közönséget. Kérem, segítsetek, gyűjtsetek ötleteket ti is! MINDEN szóba jöhet, ami nem kifejezetten költséges, mert hát a pénz még mindig nem veti fel őket, szóval ne egy Disney-park stílusában gondol- kozzatok. Az a cél, hogy az emberek eltölthessenek egy kis időt az Orion hangulatával töltekezve, amit nektek valószínűleg fölösleges volna tovább magyarázgatnom. Nem fogom felsorolni a már megszületett ötleteket (egyelőre?), mert ugyanaz az ötlet esetleg mástól, egy más részlettel gazdagodva szintén hasznos lehet. Azért, hogy ne terheljük őket mindannyian, kérem, hogy az ötletek leírását, felsorolását nekem küldjétek, én majd összevonva továbbítom nekik. A dicsőséget nem egyedül akarom learatni, ezért ha az ötletekhez a küldő mellékeli az erre vonatkozó engedélyét, akkor az e-mail címét a Filmmúzeumnak továbbadom, arra az esetre, ha ők meg szeretnék keresni az illetőt. Honoráriumra ne számítson senki, ezt úgy kérték tőlünk, mint baráti szívességet közös kedvencünk dicsőítéséhez. De a barátságot ápolni egy ilyen intézménnyel nem lehet ártalmunkra, nem igaz? Nincs sok időnk, ezért kérem, ne érlelgessétek sokáig az ötleteket. Mellékesen önkénteseket is keresnek, részben a szervezés munkájában való részvételre, ez a budapesti helyszín miatt talán kevés embernél jöhet szóba, de nem biztos; részben a kiötlött tervek kellékeinek készítésében, és a lebonyolításban. (Nem bonyolításában, arra nincs szükség.) Erről még többet fogok megtudni hamarosan. A Filmmúzeum megpróbálkozott a társasjáték újrakészíttetésével is, eddig kevés sikerrel, de még nem reménytelenül. Ha valakinek kedve van a társasjáték-oldalamon meghirdetett bővítési kísérletre új erővel rástartolni, ne fogja vissza tovább magát. Még egyet kérek tőletek én. Nem személyesen nekem, hanem nekünk lehetne érdekes, ha mostanában minél többen idelátogatnának. Ezért, bár tudom, hogy már eddig is sokfelé propagáltátok a helyet, most az új film kapcsán ragadjátok meg az adódó lehetőségeket, hogy ismerősöknek, fórumtársaknak felkeltsétek az érdeklődését az Orion iránt, és mellesleg elcsábítsátok őket közénk. Előre is köszönök minden segítséget. Üdv!  ******************************************* Orion-fórum, 2004.10.05. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html