Sziasztok! Ezúton szeretném bejelenteni, hogy a teljes Orion-filmzene, ill. szövegkönyv a mai naptól letölthető a DirectConnect hálózat -=INTE®CITY=- nevű HUB-járól!!! Ahhoz, hogy kapcsolódni tudjatok a HUB-hoz, a következőt kell tenni: 1., Látogassátok meg, kérlek, a www.dcinfo.org weboldalt, itt tájékoztatást kaptok arról, hogy valójában mi is ez az egész DC (DirectConnect). 2., A download fülre kattintva töltsetek le magatoknak egy ún. DC-klienst, amellyel csatlakozni fogtok a HUB-hoz! (A célnak bármelyik kliens megfelel.) 3., Ha elindítottad a kliensedet, néhány beállítást el kell végezni, pl. nicknév, e-mail megadása. (Nálunk nem szükséges, de sok más hubon elvárják a tagoktól, hogy a nicknevüket a [HUN] előtaggal kezdjék.) A legfontosabb, hogy a publikus hublista című mezőbe a magyar hublista címét kell beírni, amely a következő: http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2 . 4., Ha ezzel végeztél, akkor nincs más dolgod, mint a kliensed tetején rákattintani a Public Hubs gombra, majd miután a hublista megjelent, kattints kettőt az -=INTE®CITY=- hubra! (Ha úgy könnyebb, megkeresheted a hubot a címe alapján is, amely sorompo.myip.hu .) Ezzel meg is érkeztél! Hogy hogy találod meg itt az Oriont? Mi sem egyszerűbb ennél, hiszen csak a kliens tetején levő Search gombra kell kattintani, majd az előugró mezőbe beírod, hogy Orion, majd nyomsz egy Entert. A gép 1-2 mp-en belül kiadja azokat a mappákat, ill. fájlokat, amelyek nevében szerepel az Orion. Amelyik szimpatikus, arra kettőt kattintasz, és már "indul" is hozzád a kiválasztott csemege. A keresés másik módja a következő: miután csatlakoztál a HUB-hoz, a képernyő jobb oldalán egy ablakban megjelennek azok a felhasználók, akik éppen a HUB-on vannak. Én [OP]-=ZuzMó=- néven a HUB egyik "kulcsosa" vagyok, ha jobb gombbal rákattintasz a nevemre, letöltheted a fájllistámat, és kedvedre kutathatsz nálam. Az Orion szerepel köztük, biztosíthatlak. Ha ódzkodsz attól, hogy a közös chatbe írjál, akkor ugyanezzel a jobbgombos módszerrel küldhetsz nekem privát üzenetet, amelyet csak mi ketten látunk, itt tudok neked mindenben segíteni, megadhatom a pontos elérési utat az Orionhoz, stb. Szeretettel várok mindenkit a HUB-on! ZuzMó ******************************************* Orion-fórum, 2004.05.08. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html (folytatás a következő hozzászólásban)