Sziasztok! Az Orion kepregeny nagyon is jo volt - egy kockajara meg most is elenken emlekszem (pedig vagy harom es fel evtizede lattam), amin McLane volt lathato (es mar akkor elcsodalkoztam, mennyire hasonlitott a filmbeli megszemelyesitojere). A tobbi szereplo is teljesen "elethuen" volt megrajzolva. A tortenet eltert a mar jol ismert epizodoktol. Pali U.i.: Nem emlekszem hatarozottan Zorad Erno nevere a kepregennyel kapcsolatban, de a stilus alapjan csakis o lehetett a rajzolo (bar megeskudni nem tudnek. Ettol fuggetlenul, a kepregeny igenis letezett... Peldaul nagyon jol emlekszem, hogy egy nyolckaru, haromszemu zold emberke tette be az ujsagot a postaladaba [mondtam is magamban: "Na mi van, megint szabadsagon van a jol megszokott postasunk?! Nem orulok neki - ezek a helyettesek allandoan osszekavarjak a kuldemenyeket."]... Szoval az ilyet az ember nem felejti el olyan konnyen...) ******************************************* Orion-fórum, 2004.03.21. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html