Kedves Hódi Gyula, mivel hol tegezel, hol pedig magázol, fogalmam sincs, mi lenne az udvariasság, amit egyébként elvársz tőlem. De maradok a magázásnál, mert bár mondjuk, lehiggadtam, bölcsebb is lettem, és a magázás távolságtartóbb. Szóval: a "másodszoros nagypapa" - megjegyzem, annál szomorúbb, ha nem a még hebehurgya ifjoncok közül való - olvas valamit, ír róla, és feltételezi, hogy eltulajdonítottam másvalaki értékes hozzászólását. Majd felhívja az Ön figyelmét arra, hogy kérje számon tőlem a dolgot. Eddig rendben van, csak azt nem értem, hogy miért a Galaktika Online szerkesztőihez fordult, és miért nem küldött nekem egy e-mailt - hiszen tudja a címem - amelyben megkérdezi: vajon tényleg én voltam-e az a galád, aki idegen tollakkal ékeskedik? Nem, lett belőle "Galaktika Online-ügy", s hogy Önt idézzem: "Egyébként írtam már nekik egy érdeklődő levélkét, és ha választ kapok rá, közzéteszem a lényegét. Különösen ha kiderül, hogy az eset Trethon Judit tudta nélkül történt, hiszen ez valóban kényesen érinti őt." Igen, kiderült, igen, kényesen érintett az, hogy plágiummal vádolnak. Újságíró lévén ha publikálni akarok valahol, megvan rá a lehetőségem, és az is csak szórakoztat, hogy az egyik internetes oldalra írt színészportréimból az egyik vasárnapi lap betűhíven szokott idézni - persze a forrás megjelölése nélkül... Van, aki plagizál, az én ízlésem ennél kényesebb, tehát nem teszem. Sehol sem. Egyébként az egésznek már nincs különösebb jelentősége, hiszen azokkal, akik ismeretlenül megkérdőjelezik a becsületességemet, nincs miről beszélnem egy olyan fórumon sem, ahol "ahol talán ezután is lesznek még érdekes hozzászólások, viták és fejtegetések." Kívánok ezekhez ismeretlenül is sok sikert. Trethon Judit ******************************************* Orion-fórum, 2004.01.25. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html