Sziasztok! Olvastam egy korabbi hozzaszolasban, hogy valakinek megvan videon az Andromeda-torzs, de sajnos nem tudom, kinek, mert a hozzaszolas nem volt alairva. Kerem az illetot, vegye fel velem a kapcsolatot az emu@demoscene.hu mailcimen, ugyanis szeretnem megkerni ra, hogy keszitsen egy masolatot rola, nagyon regota szeretnem megszerezni ezt a filmet. Termeszetesen megprobalnam meghalalni valamivel a szivesseget, talan nekem is van olyan filmem, aminek o orulne :) Mindemellett keresem a Negyedik Fazis cimu filmet, ha meglenne valakinek, nagy oromet tudna vele szerezni, ugyanis evek ota keptelen vagyok megszerezni. Most volt ebay-en egy VHS belole, de sajnos az orrom elol vittek el. Mindemellett szivesen vennem fel filmgyujtokkel a kapcsolatot, biztosan lenne mit megosztanunk egymassal, hiszen ugyan kulfoldi portyaimon azert en is be-beszerzek nehany ritkasagot, viszont vannak olyan filmek, melyeket uzletekben lehetetlen (vagy nagyon nehez) beszerezni, gondolok itt olyan elsosorban kelet-europai filmekre, melyek DVD/VHS forgalmazasba soha nem kerultek, de pl. a TV anno leadta oket. Felvette valaki pl. anno a Gyémántpiramis c. magyar filmet? Alig emlékszem mar ra, de szivesen megneznem ujra, mar csak azert is, mert azon keves sci-fi filmek kozul valo, melyek itthon keszultek. De ezen kivul minden ritkasag nagyon erdekelne. udv: eMU ******************************************* Orion-fórum, 2004.01.23. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html