Két idézet: Az ott feltüntetett adatok szerint mindkét cikket Trethon Judit írta, holott a második a te egyik hozzászólásod volt. Lehet, hogy örülhetünk annak, hogy a Galaktika és annak egy hajdani szerkesztoje ismét egymásra találtak, ugyanakkor meglep, hogy nem tesz említést sem rólad, sem a cikkek alapját adó eredeti honlapról. Igaz, annyira sem volt igényes, hogy a cikkekbol kiemelje azokat az önállóan már értelmetlen részleteket, amelyeket korábbi levelekre válaszul írtatok. Szinte kételkedem az o közremuködésében, annyira rossz fényt vet rá ez a kis plágium, de a szememnek kénytelen vagyok hinni. Természetesen a te jogod ilyesmit számon kérni, engem mégis roppant érdekelne, hogy miután korábban oly szigorú volt veled, mi a véleménye eme revansról. al Ghúl De sebaj, a lényeg a dologban, ami nekem ebbol a reakcióból kitunni látszik, hogy nem Trethon Judit küldte be azokat a saját nevén. Vagyis a gyanú, amely al Ghúl levelébol kiérzodött, alaptalannak bizonyult, és ennek örülök. Miután elolvastam a fenti épületes sorokat, percekig két macskát simogattam egyszerre, ami közismerten nyugtató hatású. Ismét beigazolódni látszik az a véleményem, amely szerint régi, kipróbált sci-fis barátaimtól eltekintve szigorúan távol tartom magam az "új nemzedéktől", amelynek egyes tagjai olyasmire képesek, mint al Ghúl, akinek van egy nickneve, de ez minden, amit tudok róla, és mint a fenti, velem kapcsolatos véleményéből kitűnik, bőségesen elegendő is. Hogy a csudába képes arra, hogy ilyen tisztességtelen dolgot feltételezzen rólam?! Milyen alapon alkot véleményt valakiről, akit nem is ismer? Nem szoktam ilyen kifejezést használni, de ez alávaló dolog volt tőle. Semmi baj, mert a fórum szerkesztője "megvéd": kitűnni látszik, hogy nem én küldtem be az általam eddig nem látogatott Galaktika Online-ra az említett opuszt. Kösz. Az nem tűnik fel senkinek, hogy amikor először levelet küldtem a fórumra, aláírtam a nevemet? Az én véleményem, az én sztorim, ez nem tűnt fel? Eddig szívesen olvastam az érdekes hozzászólásokat, vitákat és fejtegetéseket. Azt hittem - tudom, hinni a templomban, de az nem tartozik az általam látogatott helyek közé - hogy ebben a sci-fi körben olyanokat találok, akik eljutottak egy bizonyos szintre. Tévedtem. Trethon Judit, Tamara, aki a Galaktika Online-hoz hasonlóan, amely szerkesztőinek (?) megírtam a véleményemet, veletek sem levelezik többé... ******************************************* ORION-FÓRUM, 2003.12.29. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html