Üdv!

Al Ghúl, nem mindig vagyunk kénytelenek a szemünknek hinni, ott volt a varázsos kezű Rodolfó mester, hogy csak egyetlen példát említsek. Köszönöm az újdonságot, valóban érdekes eset, de ne hagyjuk elsikkadni azt az általad is sejtetett lehetőséget, hogy nem Trethon Judit áll a cikkek átemelése mögött. Megnéztem a honlapot (a címük az oldalamon ismét működő helyre mutat, köszönöm a magánüzeneted), tényleg ott áll, amit írtál, de ennyiből még nem lehet biztosan ítélni. Lehet, hogy az ottani szerkesztőknek megtetszett ez a két levél, hiszen a Galaktikáról is szó esik bennük, és "megmentették" maguknak. Talán nem értették meg rejtélyes aláírásomat, ezért tulajdonították mindkét írást a hölgynek, bár nem tudom, miért éppen neki. Lehet, hogy valami keresőgéppel találták a hozzászólásokat, és nem néztek alaposabban utána az eredetüknek. Vagy talán a mókamester egyikünket akarta bosszantani. Engem nem zavar túlságosan a dolog, hadd olvassák, amit írunk, ha tetszik másoknak is. Illusztris környezetben idéznek bennünket! Hölgyeim és uraim, ez egy komoly és "híres" fórum, kéretik továbbra is ilyen magasan tartani a színvonalat.
Egyébként írtam már nekik egy érdeklődő levélkét, és ha választ kapok rá, közzéteszem a lényegét. Különösen ha kiderül, hogy az eset Trethon Judit tudta nélkül történt, hiszen ez valóban kényesen érinti őt.

Attila, te voltál a leggyorsabb, ezért külön neked is, és minden társunknak boldog karácsonyt kívánok, mindannyiunk nevében, jó pihenést, szép időt, finom bejglit meg mindent, ami jó. A tévék szerény ünnepi sci-fi kínálatát ki lehet egészíteni a könyvespolc kínálatával, de jól tudjuk, hogy nem csak sci-fi van a világon. Kezdhetjük a sort az itt letölthető, kedves kis animációval. Csak kövessétek az utasításokat, meglesz a jutalma.

ORION-FÓRUM, 2003.12.19.
http://users.freestart.hu/orion8/forum.html