K-bel, frappáns volt legutóbbi támadásod, tetszett is, mégis gorombaság. Pali nyilvánvalóan csak arra utalt, hogy napjainkban oly túlzóan elmúlt a szovjet filmek korábbi divatja, hogy már-már szégyennek is érezheti valaki, ha kíváncsiságot mutat ilyenek iránt. Bár ezt te is megértetted valószínűleg, mindössze felülkerekedett benned a dac. Meggyőződésem szerint "odaátról" és "ideátról" vitázni immár szinte értelmetlen dolog, jóllehet a nemzeti büszkeség még nem enyészett el, és nem is fog jó ideig. Az, hogy Pali nem válaszolt, reményem szerint nem jelenti azt, hogy nem tudta elviselni a döfést, avagy inkább testvéri szurkálódást, talán inkább csak elfoglalt mostanában. Közeleg a karácsony, tessék félretenni a haragot! Gyula, hiszem, hogy meg tudlak lepni egy érdekes aprósággal. A Galaktika Online honlapján több olyan cikket tettek közzé, "mely témájában a Galaktikához, annak szerkesztőihez, szerzőihez, vagy általánosságban a sci-fihez kapcsolódik". Ezek közül kettő feltűnően ismerős volt, átkutattam tehát a fórumunk anyagát, és nem hiába, ugyanis megtaláltam a két cikket a 03.07.15-i és 03.08.25-i hozzászólások alakjában. Az ott feltüntetett adatok szerint mindkét cikket Trethon Judit írta, holott a második a te egyik hozzászólásod volt. Lehet, hogy örülhetünk annak, hogy a Galaktika és annak egy hajdani szerkesztője ismét egymásra találtak, ugyanakkor meglep, hogy nem tesz említést sem rólad, sem a cikkek alapját adó eredeti honlapról. Igaz, annyira sem volt igényes, hogy a cikkekből kiemelje azokat az önállóan már értelmetlen részleteket, amelyeket korábbi levelekre válaszul írtatok. Szinte kételkedem az ő közreműködésében, annyira rossz fényt vet rá ez a kis plágium, de a szememnek kénytelen vagyok hinni. Természetesen a te jogod ilyesmit számon kérni, engem mégis roppant érdekelne, hogy miután korábban oly szigorú volt veled, mi a véleménye eme revansról. al Ghúl ******************************************* ORION-FÓRUM, 2003.12.19. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html