Szükség van már megint egy kis élénkítésre, abban a reményben, hogy a rendszeres beszélgetőtársak ma is látogatják a site-ot, csak nem éreznek késztetést a hozzászóláshoz. Pedig még mindig nem definiáltuk (a szerintem "lehetetlent"), hogy mi a science fiction! Hanem én magam hadd éljek a privatizálás lehetőségével. Minthogy annak idején itt, nyilvánosan hangzott el a felajánlás, én is a fórumon mondok (ismételt) köszönetet Tamarának, aki volt olyan kedves, hogy észrevette, "eszeveszetten keresem" A gyilkos bolygó (Outland), illetve a Dűne (David Lynch's Dune) című filmeket, jelezte, hogy neki megvannak, majd magához invitált, hogy a kazettákat ajándékként átnyújtsa. Mit mondjak, az otthonát látni amúgy sem mindennapi élmény: van pár könyve, ez nyugodtan elmondható, és ugye említenem sem kell, melyik műfaj képviselteti magát a legnagyobb arányban... Egy kitűnő, a műfajt érintő beszélgetésbe is belekezdtünk, sajnálatos, hogy az én elfoglaltságom miatt kellett azt idő előtt berekeszteni. Kár, hogy manapság már nincsenek évről évre MisCon-ok (miskolci sci-fi találkozók), mint rég, ahol Tamarával is találkozni, eszmét cserélni lehetne (hiszen annak idején rendszeres vendég volt itt). Majd elfelejtettem, miért is kezdtem bele a történtek felidézésébe: hogy e helyt is megköszönjem neki. Üdv, Attila ******************************************* ORION-FÓRUM, 2003.10.29. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html