Kábé én is Gromittal értek egyet, én is túl fiatal vagyok ahhoz, hogy az eredeti szinkronnal lássam az Orion-t, éveken keresztül főleg a szüleim, nagyszüleim elbeszéléseiből (hú, hát az a McLane de nagy ember volt, egy lövéssel kinyírta az összes varangyot...) ismertem. Először az eredeti, az Orionnal párhuzamosan készített Star Trek sorozattal ismerkedtem meg még anno 1997-ben (ekkor voltam kb. 12 éves) és magával ragadott amellett, hogy milyen ősrégi volt és a legtöbb osztálytársam körberöhögött miatta. Amikor a Filmmúzeum elkezdte adni az Orion-t, kíváncsi voltam rá, hogy na, vajon mi volt ebben akkora nagy szám anno. Bevallom, én is kissé poénosan fogtam fel az egészet, de ahogyan néztem sorban, teljesen magával ragadott a sorozat (jó sztori, remek karakterek, miniszoknyás nők :) stb.), úgyhogy amikor harmadszorra adták, fel is vettem az egészet videóra. Amikor megtaláltam ezt az oldalt, örültem, főleg a szövegkönyv volt remek! Csak így tovább, Orion rajongók! Ja, valamikor tarthatnánk találkozót! Dani of Vulcan ******************************************* ORION-FÓRUM, 2003.08.20. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html