Üdv, Motyó! Kérdezted, hogy az "Orion a moziban" című hivatkozással megtalálható oldalon mi is olvasható. Sajnos igazán én sem beszélek németül, de amíg mások a pontosabb információkkal a segítségünkre nem jönnek, elmondom, nekem mi jött ki. Az biztos, hogy egy német vállalkozás egy új moziváltozatot készít a sorozatból. Ha jól értem, akkor fel nem használt felvételek beillesztésével, az ismert jelenetek újra- vágásával és a hang feltuningolásával teszik mindezt. A bemutató július 5-én lesz a Müncheni Filmfesztiválon. Az nekem nem derült ki, hogy az új film egy részes lesz-e. A letölthető előzetesben annyi megemlítendőt találtam, hogy a szupernóvás jelenetben egy-két mozzanat az eredetitől eltérő helyen és eltérő értelmezésben szerepel. Én nem kedvelem a már jól megismert és megkedvelt művek újraszerkesztgetését, de az új filmmel talán új híveket tudnak szerezni az Orion-táborba. Az első szerencsés nézők beszámolóját örömmel fogadjuk. Kérdeztél az Orion-klubról és egy találkozóról az Orion bárban. A klubról nincs hírem, hasonló megszervezését én magam nem tervezem. Ha bárki belevágna, és meghirdetne egy összejövetelt adott napra és helyre, akkor a véletlenül ide látogatók közül is bizonnyal jelentkeznének néhányan. Ha ilyesmiről tudomást szerzek, természetesen kihirdetem.  ******************************************* ORION-FÓRUM, 2003.06.13. http://users.freestart.hu/orion8/forum.html